Tijdens de coaching kan ik putten uit een unieke combinatie van ervaring en kennis in verschillende methoden. 

Verandermanagement, positieve psychologie en organisatiecoaching stellen mij in staat een breed scala aan werkvormen in te zetten. Mijn aanpak kan daardoor afwisselend zijn en creatief. Maar bovenal is het altijd interactief!
Vanuit de positieve psychologie help ik  je te kijken naar wat wél mogelijk is in plaats van naar de onmogelijkheden.  Dit geeft je regie over de omstandigheden in plaats van dat de omstandigheden jou bepalen.
Door mijn kennis van organisatieopstellingen te gebruiken kunnen we, waar nodig, snel tot diepe (en wellicht tot dan toe verborgen) inzichten komen.  Inzichten die je helpen verder te komen.
Met PSYCH-K® pakken we al jouw onderbewuste belemmerende overtuigingen aan en buigen ze razendsnel om naar ondersteunende overtuigingen.  Verandering vindt plaats op een diepgaand niveau. Hieruit volgen actiestappen waarmee jij de door jou gewenste verandering in de wereld gaat neerzetten.
Wanneer jij je actiestappen niet zet zal vrijwel elke andere coach het laten voor wat het is. Jij bent immers verantwoordelijk voor het zetten van stappen om de door jou gewenste verandering in te zetten.  Een andere coach zal het erbij laten. In het ergste geval zeggen je dat je niet coachbaar bent want je ‘wilt’ immers niet. Lekker makkelijk dat coachen hè?
Maar PSYCH-K® stelt mij in staat samen met jou te kijken waarom jij een actiestap uiteindelijk toch niet gezet hebt. Want ook daar kunnen we in veruit de meeste gevallen aan werken zodat jij je acties wél gaat doen.
Afhankelijk van wat zich aandient kies ik voor de inzet van een bepaalde methode of werkvorm. Bij persoonlijke coaching zal dat voornamelijk PSYCH-K® of een opstelling (ja dit kun je ook met alleen jezelf doen) zijn.
Bij teamcoaching (Kettingreactie) zal ik vooral werkvormen gebruiken vanuit organisatiecoaching en verandermanagement.
Het enige wat ik van jou vraag is een open en nieuwsgierige houding. Moet jij eens opletten wat jij dan teweeg kunt brengen! Mindblowing!