Met een opstelling kan ik jou snel naar diepere lagen brengen waar inzichten naar boven komen. Met die inzichten kunnen we dan weer verder bouwen.

Nu denk je bij een opstelling vast aan allerlei mensen die voor jou bepaalde andere mensen gaan representeren en waarbij je halve, zo niet je hele familie, om de hoek komt kijken. Zo werken familieopstellingen inderdaad. Maar zo werkt organisatieopstellingen niet. Ook laat ik geen collega’s samen deelnemen aan een opstelling. Dat is allemaal veel te beladen en onveilig.
Een opstelling doe ik met jou alleen. Ik zet je op een blaadje en dan gebeurt er van alles. De grootste sceptici heb ik op blaadjes gezet en ook zij waren na een sessie helemaal om.
Nieuwsgierig? Maak een afspraak met me en ik kom vrijblijvend een korte introductiesessie van 30 minuten met je doen. Gebeurt in die 30 minuten helemaal niets met jou? Gefeliciteerd! Dan ben je de eerste die ik tegenkom bij wie het niet werkt! Dan pak ik gewoon mijn biezen weer en zijn we even goede vrienden. Maar als er wél wat met je gebeurt dan praten we verder wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen. Deal? 


Ja, deal! Ik mail je meteen mijn gegevens of ik bel je!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam